ALL BURO SOLUTIONS: PERFECTE SERVICE MET GARANTIE

Kopieerapparaten, printers en kantoorbenodigdheden. Dat is waar All Buro Solutions al jarenlang voor staat. Maar er is meer! Bij ons kan je ook terecht voor volledige IT-ondersteuning. We volgen de evoluties in de IT-wereld op de voet, zodat we je kunnen bijstaan met onze expertise. Centraal in ons verhaal? Kwaliteit en veiligheid! We streven ernaar om onze klanten een perfecte service te bieden mét garantie en doen dat altijd met een glimlach.

Over ons
 • Advies

  Advies

  Puttend uit een kwarteeuw aan ervaring, achterhalen we hoe het op jouw kantoor nog sneller kan. Dankzij een variatie aan en een combinatie van verschillende apparaten is elk van onze oplossingen uniek, en dus volledig op maat van jouw specifieke situatie en bedrijf.

 • Integratie

  Integratie

  Spreekt tijd winnen op kantoor je wel aan? Perfect! Wij installeren en configureren de aangekochte apparaten en systemen en leiden de medewerkers op zodat ze er onmiddellijk mee aan de slag kunnen. We nemen regelmatig contact op om te zien of alles goed verloopt en waar je eventueel nog meer rendement uit kan halen.

 • Service & support

  Service & support

  Wij bieden bij elk toestel servicecontracten aan. Mocht je problemen ondervinden of vragen hebben, contacteer ons gerust. We komen snel ter plaatse. Ook vanop afstand kunnen we je indien nodig snel terug op weg helpen.

 • Onderhoud & herstel

  Onderhoud & herstel

  Bij onderhoud of technische problemen aan apparaten sturen we onze eigen mensen langs, of doen we beroep op een van onze vaste partners.

HEB JE EEN VRAAG OF PROBLEEM?

We helpen je graag verder!